Gıdanızı Bizimle Paylaşır mısınız? | Kapadokya Üniversitesi

Gıdanızı Bizimle Paylaşır mısınız?

Başlangıç Tarihi: 15.10.2020
Saati:
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: instagram.com/gastronomikapadokya
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Yarışma
Düzenleyen Birim: Program

Başlama Tarihi: 09/10/2020

Bitiş Tarihi: 15/10/2020

“Üretiminde ya da hazırlanmasında yer aldığınız sağlıklı gıdalar” temalı fotoğraflarınızı @gastronomikapadokya etiketiyle paylaşır mısınız?

15 Ekim 2020 saat 00:00’a kadar paylaşım yapan katılımcılar arasından çekiliş yapılarak, kazananlara ödül verilecektir. Katılımcılara 16 Ekim 2020 tarihinde saat 13:00’da düzenlenecek olan “Güvenilir Gıda” konulu etkinlikte çekiliş sonuçları duyurulacaktır.

• Çekilişe katılım ücretsizdir.
  • Çekiliş, Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine açıktır.
  • Fotoğraflar mobil cihaz (cep telefonu ve tablet) ile çekilmiş olmalıdır.
  • Etkinlik içeriği dışındaki fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Katılımcı, çekiliş için gönderdiği tüm fotoğrafların kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Çekilişe katılmak için @gastronomikapadokya instagram hesabını takip etmeniz ve paylaştığınız fotoğraflarda @gastronomikapadokya hesabını etiketlemeniz gerekmektedir.
  • Etkinlik ödülünü hak edebilmek için 16 Ekim 2020 saat 13:00’da yapılacak olan “Güvenilir Gıda” konulu etkinliğe katılım zorunludur.

Çekiliş: Instagram üzerinden @gastronomikapadokya etiketiyle fotoğraflarını paylaşan katılımcıların, 16 Ekim 2020 Dünya Gıda Günü'nde gerçekleşecek “Güvenilir Gıda” konulu Microsoft Teams üzerinden gerçekleşecek olan etkinlikte çekiliş sonucu açıklanacaktır. Fotoğraf paylaşımını yapan ve “Güvenilir Gıda” etkinliğine katılan kişiler çekiliş ödülünü almaya hak kazanacaktır.

Ödül: İlk 3 kişiye 32 GB Flash Bellek

Not: Çekilişe katılanlar, 16 Ekim 2020 günü gerçekleşecek etkinliğe katılmazlar ise ödül sahibi olamayacaklardır. Bu durumda ödül sırasıyla yedek katılımcılara verilecektir.