Gıdanı Koru | Kapadokya Üniversitesi


Gıdanı Koru



Başlangıç Tarihi: 24.03.2021
Saati: 15:00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Zoom
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

Konuk: Ayşenur Ateş (Turuncu Bayrak Temsilcisi)

Moderatör: Arş. Gör. Mustafa Kadir Esen

Etkinliği Düzenleyen Bölüm: Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Etkinlik Puanı: 10 (Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık); 5 (diğer bölüm ve programlar)

Etkinlik İçeriği: Gıda İsrafı, Gıda İsrafının Dünyada ve Türkiye’deki Durumu, Gıda İsrafını Önleme ve Bilinçlendirme, İyi Uygulamalar

Etkinliğe katılmak için tıklayınız.

Etkinlik değerlendirme anketine ulaşmak için tıklayınız.

Önemli: Etkinlikten puan alınabilmesi için değerlendirme anketinin 25.03.2021 saat 15.00'a kadar doldurulması gerekmektedir.

 



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız