Gastronomi Sohbetleri: Kapadokya’da Otelcilik ve Restorancılığa Bakış - Kapadokya Mutfağının Gastronomi Turizmine Etkisi | Kapadokya Üniversitesi


Gastronomi Sohbetleri: Kapadokya’da Otelcilik ve Restorancılığa Bakış - Kapadokya Mutfağının Gastronomi Turizmine Etkisi



Başlangıç Tarihi: 30.11.2022
Saati: 20.00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi Youtube Kanalı
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Söyleşi
Düzenleyen Birim: Program

Gastronomi Sohbetleri: Kapadokya’da Otelcilik ve Restorancılığa Bakış - Kapadokya Mutfağının Gastronomi Turizmine Etkisi

Konuk: Rox Cappadocia ve Reserved Cappadocia Kurucusu Arda Zor - Kapadokya Üniversitesi Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Cem Aydoğdu

Moderatör: Öğr. Gör. Melih İçigen

🗓️ 30 Kasım Çarşamba
⏰ 20.00
📍Kapadokya Üniversitesi YouTube Kanalı

Etkinlik puanı: 5 (Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

Etkinlik değerlendirme formu için tıklayınız.



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız