Gastro Kapadokya Yemek Şenliği | Kapadokya Üniversitesi

Başlangıç Tarihi: 17.05.2022
Saati: 11.30
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Kapadokya Üniversitesi Fabrika Yerleşkesi (ÜRGÜP)
Bitiş Tarihi: 17.05.2022
Etkinlik Türü: Kültür-Sanat
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

17 Mayıs Salı günü üniversitemizin Ürgüp Fabrika Yerleşkesinde (eski Tekel Şarap Fabrikası) yapılacak ve siren sesiyle başlayacak olan Gastro Kapadokya Yemek Şenliği'nde tüm halka ve turistlere yönelik eğlenceli aktiviteler, yarışmalar ve çeşitli sunumlar olacak. Tüm halkımızın davetli olduğu şenlikte ayrıca Nevşehir kadın kooperatifleri, dernekleri ve yerel üreticiler el emeği ürünlerini sergileyerek satışa sunacak.

Şenliğimiz herkese açık ve ücretsizdir.

12.00 - 16.00 saatleri arasında düzenlenecek yarışmalar;

• Pasta Yarışması
  • Karpuz Yeme Yarışması
  • Ödül mü Ceza mı?
  • Askıda Donut
  • Karşındakini Doyur
  • Halat Çekme Yarışması
  • Balonunu Koru
  • Top Taşıma Yarışması
  • Kutu Yarışması
  • Hediyeyi Kap

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayın.