Elektronik Atık Toplama Yarışması | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Yarışma
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

Yarışma sadece Kapadokya Üniversitesi öğrencilerine açıktır. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin; her türden elektronik atığı biriktirerek 25.03.2022,17.00'ye kadar, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra getirilen elektronik atıklar değerlendirmeye alınmayacaktır. En çok elektronik atığını getiren ilk 30 öğrenci,  30-31 Mart  tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan "EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi / Fuarı" gezisine katılmaya hak kazanacaktır.

*Getirilen atıkların ölçme ve değerlendirilmesi atığın türüne göre değişiklik gösterebilir.

*Değerlendirme adet sayısı üzerinden veya kilogram üzerinden de yapılabilir.