Doğaçlama Tiyatro Gösterisi | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Tiyatro
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

Ürgüp Gençlik Merkezi ile Neros Sanat ve Spor Akademisi'nin katkılarıyla hazırlanan Doğaçlama Tiyatro Gösterisi 26 Kasım Cuma saat 20.00'de Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezi'nde sahnelenecektir.

Mustafapaşa'dan gelecek öğrenciler için, 19:15'de İdari bina önünden servis kalkacaktır. Servis kullanmak isteyenler 26.11.21 Saat:15:00'e kadar servis kayıt formunu doldurlamalrı gerekmektedir.

Etkinlik değerlendirme anketi için tıklayınız.

Etkinlik puanı:5