Büyük Tavla Turnuvası | Kapadokya Üniversitesi

Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Yarışma
Düzenleyen Birim: Kulüp

KÜN Ailesi Tavla Turnuvası'nda Buluşuyor!

Turnuva çevrim içi sistem üzerinden oynanacaktır ve tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimize açıktır.

15-16 Mayıs tarihlerinde ön eleme ve final müsabakaları olarak iki gün sürecektir.

Kontenjan 256 kişi ile sınırlıdır.

Turnuva Kuralları

• Ön eleme eşleşmeleri sistem tarafından yapılan kura ile belirlenecektir.
  • Turnuva sistemine kayıt telefon numaraları üzerinden gerçekleşmektedir.
  • Bilgisayar, tablet veya telefondan katılabilirsiniz.
  • Maçlar tüm KÜN Ailesi tarafından canlı izlenebilir.
  • Her bir oyun 5 puandır.
  • Ön elemeler tek maç üzerinden eleme usulü ile yapılır.
  • Çeyrek Final, Yarı Final ve 3.'lük maçı 3 maç üzerinden yapılır. 3 maçta 2 maç kazanan bir üst tura geçer.
  • Final Maçı, 5 maç üzerinden yapılır. 5 maçın 3 maçını alan şampiyon olur.

Turnuvaya katılım için kayıt formunu 13.05.2021 Perşembe saat: 18:00 e kadar doldurmanız gerekmektedir.

Kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Sistem Kuralları

• Katılımcılar fotoğraflarını kendileri için oluşturulan sisteme yükleyebilirler.
  • İnternet tarayıcıları (Google Chrome,Safari) üzerinden sisteme giriş yapılarak oynanabilmektedir. Ek program veya uygulama kurulumu gerektirmez.
  • Turnuvaya kayıt olanlara SMS ile gerekli bilgilendirme yapılacaktır.
  • Oyun içi sohbet kutusu mevcuttur, dilenirse kullanılabilir konuşmalar 3. kişilere kapalıdır.

- Oyunlar süreli olarak oynanır;

• 1. Ön Elemede: Müsabakada her oyuncuya toplam 25 dakika, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 25 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 25 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.
  • Diğer Maçlar: : Müsabakada her oyuncuya toplam 15 dakika, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 15 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 15 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.
  • Final Maçı: Müsabakada her oyuncuya toplam 15 dakika, her hamle içinse 15 saniye süre verilir. Oyuncu hamlesini, verilen 15 saniyelik süre içinde yapmaz ve süresini aşarsa, kendisi için verilen 15 dakikalık zaman diliminden hamlesini bitirene kadar geçen süre geriye doğru düşmeye başlar. Bu zaman ve süre ekranda her iki oyuncu için de ayrı ayrı belirtilir. Müsabaka bitmeden önce 15 dakikalık zamanını tüketen oyuncu mağlup sayılır.
  • SMS yolu ile belirtilen müsabaka gün ve saatinde oyuncular masada olmak zorundadır. Oyun başlangıç saatinden 15 dakika içinde oyun masasında olmayan oyuncu hükmen mağlup sayılır.

Turnuva Takvimi

Not: Turnuva takvimi temsilidir, katılımcı sayısına göre tarih ve saatlerde değişiklik olabilir.

15.05.2021 Cumartesi Günü (Ön Eleme, Çeyrek Final)

• 1.Ön Eleme

256 kişi saat 12:00 de tek maç üzerinden karşılaşıyor

• 2.Ön Eleme

128 kişi saat 14:00 de tek maç üzerinden karşılaşıyor

• 3.Ön Eleme

64 kişi saat 16:00 da tek maç üzerinden karşılaşıyor

• 4.Ön Eleme

32 kişi saat 21:00 de tek maç üzerinden karşılaşıyor

• 5.Ön Eleme

16 kişi saat 23:00 de tek maç üzerinden karşılaşıyor

16.05.2021 Pazar Günü (Finaller)

• Çeyrek Final

8 Kişi saat 13:00 de 3 maç üzerinden karşılaşıyor

• Yarı Final

4 kişi saat 17:00 da 3 maç üzerinden karşılaşıyor

• 3.’lük Maçı

4 kişi saat 19:00 da 3 maç üzerinden karşılaşıyor

• Final

2 kişi saat 21:00 de 5 maç üzerinden karşılaşıyor

Turnuva ile ilgili soru, görüş ve sorunlarınızı sks@kapadokya.edu.tr adresine iletebilirsiniz.