Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon Panel ve Çalıştayı | Kapadokya Üniversitesi

Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon Panel ve Çalıştayı

Başlangıç Tarihi: 10.03.2023
Saati: 09.30
Yerleşke: Kapadokya Yerleşkesi
Yapılacağı Yer: Microsoft Teams
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Konferans
Düzenleyen Birim: Program

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonraki süreç, afetzedelere ve afet bölgesinde görev yapan acil durum personeline sunulacak beslenme hizmetlerinin yürütülmesi için gereken insan kaynağı, malzeme, malzemelerin lojistiği, alt yapı, enerji ve tüm bu unsurların koordinasyonuna ilişkin gözlem ve tecrübelerin toplanmasına ve süreçlerin iyileştirilmesine ilişkin çalışmalara ihtiyaç duyulduğunu göstermiştir.

Bu doğrultuda Kapadokya Üniversitesi tarafından, 10 Mart 2023 tarihinde Afet Sonrası Acil Beslenme İhtiyaçları ve Koordinasyon Panel ve Çalıştayı düzenlenecektir. MS Teams üzerinden çevrim içi düzenlenecek bu etkinlik herkese açık olan Afet Sonrası Saha Deneyimleri Paneli ile başlayıp davetli katılımcıların 4 başlık altında gerçekleştirecekleri çalıştaylar ile devam edecektir.

Etkinlik puanı: 10 (Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Beslenme ve Diyetetik), 5 (Diğer bölüm ve programlar)

Panele katılmak için tıklayınız.

Etkinlik katılım formunu doldurmak için tıklayınız.