5. Şaban Akpolat Radyolojide Yeni Ufuklar Sempozyumu: Olgularla Radyasyon Güvenliği | Kapadokya Üniversitesi

Başlangıç Tarihi: 03.06.2023
Saati: 10.00
Yerleşke:
Yapılacağı Yer: Microsoft Teams
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Kongre
Düzenleyen Birim: Program

Değerli Akademisyenler ve Katılımcılar,

Değerli hocamız Şaban Akpolat anısına her yıl düzenlemekte olduğumuz "Radyolojide Yeni Ufuklar" sempozyumunun beşincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu yılki sempozyumumuzu ülkemize derinden etkileyen deprem felaketi nedeniyle çevrimiçi olarak "Olgularla Radyasyon Güvenliği" başlığı altında Üniversitemiz Kapadokya Meslek Yüksekokulunun Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Radyoterapi ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı ile Diş Hekimliği Fakültesi'nin katkılarıyla gerçekleştiriyoruz.

İnsan sağlığı üzerindeki etkileri nedeniyle maruz kalınan radyasonun türü, dozu ve kullanım amacına bağlı olarak yapılan araştırmalar ve güncel gelişmelerin aktarıldığı sempozyumumuzda olgular üzerinden radyasyon güvenliği konusunda bilgilendirmeler yapılacaktır.

Sempozyumumuza katılımınızın bizleri onurlandıracağını belirtir, saygılar sunarız.

Düzenleme Kurulu

Etkinlik Puanı: 10 (Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Radyoterapi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Diş Hekimliği)

Sempozyum web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.