2022 Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası | Kapadokya Üniversitesi


2022 Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası



Başlangıç Tarihi: 10.12.2022
Saati: 10.30
Yerleşke:
Yapılacağı Yer:
Bitiş Tarihi:
Etkinlik Türü: Özel Gün ve Haftalar
Düzenleyen Birim: Sağlık Kültür ve Spor Birimi

2022 Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası

Kapadokya Üniversitesi ve Slow Food Kapadokya iş birliği ile gerçekleşecek Toprak Ana Günü ve Yerli Malı Haftası 10 Aralık tarihinde Ürgüp Fabrika Yerleşkemizde, Kapadokya Montessori Anaokulunda ve Mustafapaşa’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

10 Aralık günü tüm dünyada yerel ve mevsimsel beslenmenin faydalarına ve biyoçeşitliliği korumanın önemine dikkat çekmek için Toprak Ana Günü olarak kutlanmaktadır. Toprak Ana Günü kapsamında düzenlenecek etkinliklerde yerel üreticilerimiz, akademisyenlerimiz, şeflerimiz ve öğrencilerimiz bir araya gelecekler; hem bölge lezzetlerini tadacaklar hem de çiftlikten çatala gıda üretim süreçleri konusunda bilgi sahibi olacaklar.

Ne zaman, nerede ?

10.30 - 15.00 Kapadokya Montessori (Yoğurt Mayalama)

12.00 - 14.00 KÜN İdari Bina Yemekhane (Yöresel Lezzetler)

14.00 - 17.00 Fabrika Yerleşkesi Mahzen (Toprak Ana Şenliği)



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız