2022 - 2023 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması | Kapadokya Üniversitesi

• Toplantı Yeri: Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu
  • Son Kayıt Tarihi: 06.10.2022, 12.00

Yarışmaya Katılım

• Yarışmaya 2022-2023 akademik yılında yeni kayıt yaptırmış öğrenciler katılabilir.
  • Yarışma kadınlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacaktır.
  • Başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.
  • Yarışma öncesi bilgilendirme ve teknik konuların hazırlığı için, 12.00’de Oktay Sinanoğlu Spor Salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına katılım sağlanması gerekmektedir.

Ödüller

• 1.'ye: JBL taşınabilir hoparlör ve ATV turu,
  • 2.'ye: Lenovo LP2 TWC kulak içi kulaklık ve ATV turu,
  • 3.'ye: Lokal'de akşam yemeği ve ATV turu

Ödüller Hakkında Bilgilendirme

• ATV Turu ve Lokal'de akşam yemeği ödülleri 2 kişiliktir. Kazananlar birlikte gitmek istedikleri kişiyi sks@kapadokya.edu.tr  adresine bildirmelidir.
  • Ödüller kazanıldığı tarihten (08.10.2022) itibaren 08.11.2022 tarihine kadar kullanılmalıdır.
  • Kadınlar ve erkekler kategorilerinde ATV turu kazanan yarışmacıların birlikte gelecekleri misafirleri (her kategori için 1 kişi) ile birlikte (toplamda 4 kişi) belirlenecek ortak gün ve saatte tura katılmaları zorunludur.

*Yarışma hakkında soru ve görüşlerinizi sks@kapadokya.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

*Etkinlik Puanı: 10