2021-2022 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması

• Toplantı Yeri:Oktay Sinanoğlu Konferans Salonu
  • Son Kayıt Tarihi:01.10.2021, 10.00

Yarışmaya Katılım

• Yarışmaya 2021-2022 akdemik yılında yeni kayıt yaptırmış öğrenciler katılabilir.
  • Yarışma kadınlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacaktır.
  • Başvuru formunu doldurmak için tıklayınız.
  • Yarışma öncesi bilgilendirme ve teknik konuların hazırlığı için, 13:00’te Oktay Sinanoğlu Spor Salonunda yapılacak bilgilendirme toplantısına katılım sağlanması gerekmektedir.

Ödüller

• 1.'ye:Balon Turu
  • 2.'ye:ATV Turu
  • 3.'ye:Lokal'de Akşam Yemeği

Ödüller Hakkında Bilgilendirme

• ATV Turu ve Lokal'de akşam yemeği ödülleri 2 kişiliktir. Kazananlar birlikte gitmek istedikleri kişiyi sks@kapadokya.edu.tr  adresine bildirmelidir.
  • Ödüller kazanıldığı tarihten (02.10.2021) itibaren 02.11.2021 tarihine kadar kullanılmalıdır.
  • Balon turu kazanan öğrenciler için planlanan günde balon uçuşlarının hava şartları nedeniyle iptal olması durumunda, hakları başka bir güne aktarılır.
  • Kadınlar ve erkekler kategorilerinde ATV turu kazanan yarışmacıların birlikte gelecekleri misafirleri (her kategori için 1 kişi) ile birlikte (toplamda 4 kişi) belirlenecek ortak gün ve saatte tura katılmaları zorunludur.

*Yarışma hakkında soru ve görüşlerinizi sks@kapadokya.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

*Etkinlik Puanı: 10