Hazırlık Grupları için Erken Final Sınavı Öğrenci İsim Listesi | Kapadokya Üniversitesi

Hazırlık Grupları için Erken Final Sınavı Öğrenci İsim Listesi

Hazırlık grupları için yapılacak olan erken final sınavı 31.03.2017 tarihinde, 09:30’da yapılacaktır.

Sınava Online Placement Test sınav barajını geçen ve yasal devam zorunluluğu sınırını aşmamış olan öğrencilerimiz katılabilecektir.

Şartları sağlayarak erken final sınavına katılabilecek öğrenciler için isim listesi aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

Kapadokya yerleşkesi için tıklayınız.

Sabiha Gökçen Yerleşkesi için tıklayınız.

*Sınava katılacak öğrencilerimizin sınavdan 30 dakika önce yerleşkelerimizde bulunmaları gerekmektedir.

Diğer Duyurular Tümü