Kapadokya Meslek Yüksekokulu “Sağlık Programlarında Kariyer Günü” Yapıldı | Kapadokya Üniversitesi

Kapadokya Meslek Yüksekokulu “Sağlık Programlarında Kariyer Günü” Yapıldı

Kapadokya Meslek Yüksekokulu sağlık programlarında eğitim gören öğrencilerimizin, tecrübeli İnsan Kaynakları yöneticilerinden kariyer planlamanın püf noktalarını öğrenmeleri, firmaları ve sektörü daha yakından tanıma fırsatı bulmaları, staj, iş başvurusu ve yarı zamanlı çalışma gibi konularda temsilcilerle görüş alışverişinde bulunmalarını sağlamak amacıyla “Sağlık Programlarında Kariyer Günü” yerel ve ulusal çapta faaliyet gösteren birçok markanın ve öğrencilerin yoğun katılımıyla Ürgüp Sağlık Yerleşkemizde yapıldı.

Acıbadem Kayseri Hastanesi, Memorial Kayseri Hastanesi, System Hastanesi, Dünyam Hastanesi, Versa Hastanesi, Kızılay Kayseri Hastanesi, İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) Nevşehir Şubesi, UZDENT Nevşehir, Setdent Diş Laboratuvarı, Metro Diş Deposu ve Umut Diyaliz Merkezi’nin temsilcilerinin yer aldığı kariyer gününde öğrenciler, mezuniyet sonrası iş olanakları ve kariyer planlaması konularında uzmanlardan bilgi alma fırsatı buldu.

İşverenler, geleceğin sağlık çalışanları ile buluştu

Yerel ve ulusal çapta faaliyet gösteren hastaneler ile sağlık hizmetleri sunan markaların yanı sıra İŞKUR’un da yer aldığı kariyer günü, işverenlerin bugünün öğrencileri geleceğin sağlık çalışanları ile tanışmalarına olanak sundu. Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu “Sağlık Programlarında Kariyer Günü”ne katılan İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) Nevşehir Şubesine, tüm markalara, markaların temsilcilerine, öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız